Box CrossFit Barcelona

Barcelona TV visita CrossFit Diagonal

El programa de Barcelona TV “Connexió Barcelona” és conegut per ser una finestra a l’actualitat barcelonina, a través del qual es mostren les noves activitats i tendències de la ciutat. Amb l’inici de la seva quarta temporada, ha realitzat una ampliació d’horari, de manera que s’emet les tardes de dilluns a divendres de 17.30 a 19.25 h i ofereix connexions en directe desde diferents espais de la ciutat, així com diverses seccions que tracten temàtiques variades.

En aquest cas, han volgut mostrar una modalitat d’entrenament que ha experimentat un gran creixement en els últims temps; el CrossFit i, per fer-ho, han decidit  introduir-se en les instal·lacions d’un dels boxes de CrossFit de la ciutat de Barcelona. El CrossFit Diagonal.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Aquesta és la primera aparició en televisió de CrossFit Diagonal, tot i que ja havia fet acte de presència en altres mitjans, com ara els portals “Salir por Barcelona“, “Barcelona Divina” i “CDM Sport” així com en mitjans de premsa impresa com “La Vanguardia, tal i com expliquem a l’anterior entrada d’aquest blog.

Des de la secció “al setè cel“, part del programa “Connexió Barcelona”, la reportera Lali Feliu s’ha endinsat, per un dia, en el fascinant món del CrossFit realitzant un reportatge en el nostre box de CrossFit Diagonal.

Lali Feliu descobreix en primera persona en què consisteix aquest tipus de modalitat esportiva i com es duu a terme una sessió d’entrenament o WOD (Workout Of the Day) en el nostre box. Tal i com afirma al reportatge, aquesta modalitat d’entrenament és una forma dinàmica i efectiva per cuidar-se i portar un estil de vida saludable. Tot i ser conegut per l’alta intensitat dels seus exercicis, el CrossFit és una metodologia d’entrenament destinada a persones de totes les edats i condicions físiques.

A CrossFit Diagonal ens basem en un sistema obert i adaptable a tothom, personalitzant els entrenaments per ajustar-los a les necessitats i capacitats de cadascú, de tal manera que qualsevol persona hi pot entrenar seguint exercicis adequats al seu nivell, però sense perdre mai el dinamisme que caracteritza els nostres entrenaments en grup.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Per aquest motiu, hem inclòs la Lali dins d’una de les nostres sessions, adequant les càrregues i les intensitats del circuit d’exercicis a la seva forma física, per tal que pugui viure l’experiència d’un entrenament grupal al box CrossFit Diagonal.

El resultat ha sigut un entrenament intens, amb exercicis molt variats i que ha realitzat conjuntament amb el grup, un factor molt important per reforçar l’esperit de superació i la motivació entre els membres.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari