Box CrossFit Barcelona

Difusió de CrossFit

Des de CrossFit Diagonal ens hem proposat donar a conèixer CrossFit fent-lo arribar a tot tipus de possibles usuaris (públic general, directius, empresaris, mestresses de casa, esportistes, universitaris, …) des de la nostra obertura fa un parell de mesos ja hem realitzat més de 200 classes gratis de CrossFit, hem aparegut en més de 7 mitjans de comunicació impresa, online i televisió. Ens hem dirigit a la comunitat universitària per a la qual hem fet prestacions d’aquest esport a grups de mes de 100 estudiants. Per a aquests últims hem creat una tarifa especial des de  30 €*/mes ja poden practicar 6 sessions de CrossFit al mes.

que es crossfit barcelona estudiantes 13WOD de exhibició a un grup de més de 100 estudiants universitaris

CrossFit s’allunya molt de les rutines d’entrenaments dels gimnasos, per això i pel gran creixement en els últims anys, Barcelona TV mostrava aquesta modalitat de la mà de CrossFit Diagonal en el seu programa de “Connexió Barcelona“. En el programa es va mostrar en què consisteix aquesta forma esportiva i com es porta a terme una sessió d’entrenament o WOD (Workout Of the Day) en el qual s’entrenen les disciplines que engloba CrossFit. (Fes clic aquí per llegir tota la notícia completa)

crossfit barcelona prensaÚltima aparició de CrossFit Diagonal a la revista Body Life Spain en el seu número de maig (prensa esportiva i de salut)

Si encara no saps que és CrossFit i vols conèixer la metodologia d’entrenaments i en definitiva descobrir en persona el Box de CrossFit Diagonal, la teva primera classe et surt gratis!

Si ja estas donat d’alta, recorda fer la reserva de les teves classes des del teu ordinador o des de l’aplicació per Smart Phone i ara disponible per a Android i per a iPhone.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari