Box CrossFit Barcelona

Equipació Oficial CrossFit Diagonal

Us presentem els diferents models de samarretes de CrossFit Diagonal, totes d’alta qualitat i dissenyades per poder cobrir diferents moments del dia!
La samarreta per entrenos amb logo en pit i marca a l’esquena, tots dos a gran mida i impresos a doble passada de serigrafia en 3 tintes, sobre teixit de la marca American apparel amb una composició especial 50% Poliester 25% cotó pentinat, 25% viscosa molt lleugera i de màxima transpiració per afavorir la pràctica del CrossFit. Edició limitada a 100 unitats en color gris atlètic.

Samarreta casual per a noi i noia ideal per a moments esport del teu dia a dia. En el cas dels nois podran escollir entre el color vermell i gris amb un disseny elegant que mostra el logo en el cor, eslògan en braç esquerre i composició gràfica en l’omòplat dret. Les noies podran escollir entre el color vermell i gris vigoré, en aquest cas es tracta d’una samarreta nedadora amb el logotip en el pit i la composició tipogràfica al centre de l’esquena. Tots dos models estan impresos en serigrafia a doble passada a 3 tintes, sobre composició 100% cotó pentinat, punt llis, d’alt gramatge i composició 85% cotó/15% viscosa, costures reforçades. Edició limitada 400 unitats.

Equipacion-oficial-crossfit-diagonal-barcelona

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari