Box CrossFit Barcelona

Novetats d’estiu!

Benvolgut soci,
 amb motiu de les vacances d’agost el Box estarà obert la primera i última setmana d’agost. Concretament des de el dilluns 1 al dissabte 8 i a partir del 24 d’agost. Durant aquestes setmanes l’accés al Box es realitzarà per l’accés que hi ha al final de la rampa (que es troba a la dreta de l’entrada del Box)

.

Com oferim la meitat del mes d’agost també la quota del mes d’agost es reduirà a la meitat.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos que a partir de setembre es començarà a cobrar matrícula a les noves altes, amb un cost de 45 euros. Amb la matricula es donarà una samarreta de CrossFit Diagonal, 2 invitacions perquè els nous socis puguin portar amics grátis i una targeta amb la qual tindràs el 20% de descompte per a compres de tèxtil i calçat de Reebok CrossFit, Reebok delta y Reebok Spartan. Per als actuals socis també estaran disponibles dues invitacions, i las tarjetas de descompte, sol·liciteu-les a l’Alex.

Si hi ha una absència temporal i es vol evitar una baixa injustificada (que comportaria fer matrícula), es pot sol·licitar la quota de manteniment amb un cost mensual de 20 euros.


 Si la baixa és justificada mitjançant d’un part mèdic de lesions o malaltia, document d’expatriació de l’empresa, o una altra situació justificable la quota de manteniment no tindrà cost.

Per qualsevol aclariment no dubteu contactar amb nosaltres.

Us desitgem que passeu unes bones vacances!!!

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari