Box CrossFit Barcelona

Els nostres avantatges

Ens apassiona aquest esport i CrossFit Diagonal és el resultat d’un projecte fet des del cor i madurat durant més de dos anys, hem visitat varis dels millors centres de CrossFit de tot el món (Estats Units, Itàlia, Islàndia, Regne Unit) per poder portar a Barcelona un trosset de cadascun ells.

El nostre Box té unes característiques molt positives i òptimes per poder practicar un CrossFit de gran qualitat, mes de 500m2 d’amplitud en un espai diàfan lliure d’obstacles estructurals, amb llum natural i un gran equipament professional.

La nostra ubicació dins del Campus Universitari de la UPC de Barcelona ens permet fer entrenaments a l’aire lliure envoltats de zona verda. Un luxe en plena ciutat. A més disposem d’una terrassa que supera els 2000m², un espai al què podem gaudir del CrossFit Outdoor . La zona és mol accessible en transport públic, i en cas que vinguis en transport privat, oferim preus especials per als socis, perquè puguis aparcar còmodament el teu vehicle a 30 metres del nostre Box de CrossFit.

Comptem amb personal altament especialitzat que ofereix suport tècnic en qualsevol entrenament (tant a les classes grupals com en les sessions d’entrenament individual).

Al nostre centre treballem només amb les millors marques especialitzades en entrenaments CrossFit a nivell mundial. Entrenaràs amb material de gamma alta de les marques ROGUE FITNESS, HAMMER STRENGTH i ELEIKO (les principals marques de referència en aquesta disciplina).