Box CrossFit Barcelona

Tipus de sessions

WOD: en aquestes classes, diferents cada dia, entrenaràs totes les disciplines que engloba el CrossFit, combinant exercicis gimnàstics, d’aixecament olímpic i d’exercicis metabòlics (exercicis cardiovasculars) realitzats en alta intensitat.

WEIGHTLIFTING: en aquestes classes aprendràs la tècnica correcta per saber executar correctament tots els moviments olímpics d’Halterofília i t’aportarà una millora de la força i la potència.

GYMNASTICS: en aquestes classes realitzarem exercicis amb el nostre propi pes corporal i aprendrem a utilitzar les anelles, grimpar a la corda, … per millorar la nostra coordinació, flexibilitat (rang de moviment) i equilibri.

ENDURANCE: classes on aprendrem i millorarem la nostra resistència cardiovascular/respiratòria. Que faran que millorem el nostre rendiment esportiu.

OPEN BOX: durant aquestes hores tindràs temps lliure per poder usar les instal•lacions del Box i així poder realitzar els teus propis entrenaments o realitzar els teus WOD preferits.

ON RAMP: són sessions formatives per poder començar a practicar CrossFit. Ja que el seu practica requereix conèixer la terminologia pròpia d’aquest esport i les seves tècniques (perquè no et lesionis i perquè puguis seguir els *WOD sense problema), per a això quan comencis a entrenar amb nosaltres rebràs 4 sessions formatives.