Box CrossFit Barcelona

Primer centre de CrossFit espanyol instal·lat en un campus universitari

A principis de febrer obrirem les portes del nostre Box de CrossFit, un espai de 500m2 ubicat al campus universitari de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

En poques setmanes s’obriran les portes del nostre box de Crossfit, un projecte liderat per tres joves emprenedors * amb la intenció d’oferir el millor centre especialitzat en tècniques d’entrenament Crossfit de la Ciutat de Barcelona. L’espai està situat dins del Campus Universitari de la UPC, al barri barceloní de Pedralbes, en una de les entrades de Barcelona, amb una excel·lent connexió amb la xarxa de transport públic de la ciutat i pàrquing privat a 20 metres del Crossfit.

Un dels principals motius que ens van fer decidir pel Poliesportiu del Campus Nord de la UPC van ser els seus immillorables instal·lacions. CrossFit Diagonal compta amb un espai diàfan de 500m2, il·luminat amb llum natural i amb sostres a 9 metres d’altura que permetran practicar Crossfit sense cap limitació. Amb Crossfit Diagonal la Universitat Politècnica de Catalunya amplia la seva oferta esportiva, convertint-se també en el primer campus universitari d’Espanya en oferir aquest tipus de tècnica d’entrenament.

El nou espai CrossFit Diagonal oferirà maquinària de les millors marques especialitzades en entrenament CrossFit a nivell mundial com Rogue Fitness, marca oficial homologada per practicar aquesta tècnica esportiva o Hammer Strength, maquinària utilitzada per nombrosos equips de futbol americà pertanyents a la NLF.

Amb la finalitat de garantir la màxima comoditat i seguretat en les sessions, CrossFit Diagonal limitarà el nombre de places per sessió a 20 persones, organitzant així l’espai i els entrenaments en funció del nivell i la condició física de cada esportista. Pel que fa als horaris, les seves instal·lacions estaran dividides en dos grans grups: el primer destinat a entrenaments grupals amb exercicis pautats per l’entrenador; i una segona franja horària orientada a l’accés lliure per realitzar i practicar exercicis de manera individual, sempre amb supervisió i suport de l’equip tècnic del centre.

*Crossfit Diagonal, està liderat per tres joves emprenedors:

Guillermo Vallet
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Ramon Llull i Executive MBA per ESADE. Actualment és Vicepresident de Catalonia Hotels & Resorts, empresa hotelera a la que desenvolupa els seus coneixements financers i organitzacionals després de dirigir, durant més de tres anys, el departament d’operacions.

Jordi Tarrats
director general de Mediactiu, una empresa especialitzada en solucions integrals en màrqueting i comunicació visual. Titulat en gràfica publicitària i direcció de màrqueting, Jordi Tarrats compta amb gairebé 20 anys d’experiència en disseny gràfic, direcció de comptes i assessoria estratègica en maketing, comunicació i imatge corporativa.

Àlex Cervera
Format com a Tècnic Superior d’Esport i Entrenador Personal, Titulat en Massatge Esportiu, Instructor de Kettlebels per la federació internacional i amb el Level I de CrossFit, Àlex Cervera acumula més de quinze anys d’experiència en l’àrea esportiva. Durant els últims vuit anys ha desenvolupat la seva carrera professional com a entrenador personal al Club Esportiu Arsenal.

crossfit

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari