Box CrossFit Barcelona

Reserva de WODs i Open Box amb antelació des del teu ordinador o Smart Phone

El sistema d’entrenaments de Crossfit es realitza en grups que normalment solen ser de fins a 25 persones. D’aquesta manera es pot oferir als assistents al WOD o al Open Box una bona atenció i seguiment per part dels entrenadors, evitant lesions i afavorint un bon entreno.

En Crossfit Diagonal els grups els reduïm a 20 persones i igual que en qualsevol altre Box de CrossFit per assistir s’ha de fer reserva amb un marge mínim d’una hora abans de l’inici de la sessió. Aquesta reserva es realitza des del calendari / agenda de reserves on-line que apareix a la web de Crossfit-diagonal.com (Per poder fer la reservi has de ser soci. En el cas de voler fer un WOD contacta)

Els nostres socis, en donar-se d’alta en Crossfit –Diagonal reben* (en el marge de 24 hores, en el compte de correu electrònic facilitada en el full d’inscripció) un e-mail de benvinguda amb un enllaç per crear la seva contrasenya. En realitzar est tramiti s’obté l’accés al perfil d’usuari, des del qual poden fer les reserves dels WODs i Open Box corresponents a la quota contractada (Bàsic, *Prèmium o *Èlit). També es pot accedir a altres dades com:

– Veure tipus de Quota
– Llesta de properes reserves
– Seguiment del WOD
– Agenda d’esdeveniments
– Històric de pagaments realitzats / pendents
– Canvi de password
– Modificar dades personals / contacte d’emergència / targeta de crèdit / foto personal
– Tenda online / llista de productes comprats (pròximament)

Els socis de CrossFit Diagonal també disposen una aplicació per smart phone (actualment disponible per a dispositius Apple. Per a dispositius Android s’espera que estigui disponible durant el Segon trimester de 2015) aquesta app permet fer reserves de les teves properes classes i gestionar els mateixos detalls que s’indicaven en el paràgraf anterior.

*En cas de no rebre el mail de Bienvenida;

– Revisa la teva safata de correu no desitjat.
– Fes reserva d’una classe, sobre el bàner que t’apareixerà clicka sobre “Forgot your Password”, aparecera un espai de “usuari” on has d’introduir el compte de correu electrònic que vas facilitar en la teva alta de soci. En breu tornaràs a rebre un correu amb un enllaç que et donarà accessos a crear la teva contrasenya.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari