Box CrossFit Barcelona

#SummerMadness, CrossFit Outdoor a Barcelona ciutat

El passat 16 de Juliol va arribar a Barcelona #SummerMadness, una sessió molt especial de CrossFit Outdoor creada per CrossFit Diagonal. En la qual comptem amb 40 valerosos participants que van completar els seus exercicis i van gaudir de l’el seu esport favorit a l’aire lliure, amb el nostre equip coachs, les cures de la nostra nutricionista i material d’entreno de primera! Per a l’esdeveniment els nostres entrenadors van preparar WODs especials per l’entreno a l’aire lliure, ja que ho realitzem en la nostra terrassa de més de 2.000 m2.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA 

Comencem amb un escalfament grupal en el qual fomentem la participació i l’ajuda entre els companys.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Per després passar a realitzar els WODs per equips en dues fases formades per:

Un “Amrap” (As Many Repetitions As Possible) de 20 minutos consistent en 5 burpees, sprint, 10 swing (24/12kg) i sprint de tornada.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA Amrap-Crossfit-Barcelona-WOD Swing-WOD-barcelona-crossfit-outdoor 

I un altre “Amrap” de 20 minutos en el qual als participants els esperaven “Box Jump”, “Dumbbell Snatch” (22-24/12-14kg), “Thruster” (40/25kg) i “Push ups”, tot això començant en dues repeticions i augmentant-les en parells (2, 4, 6, 8, 10…)

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA Crossfit-trabajo-diario-barcelona 

Entre les dues “sessions amrap” d’exercicis que vam fer vam poder parar per agafar forces i hidratar-nos. Estava sent un matí intens en el qual a més dels WODs els teníem preparades diferents sorpreses als nostres assistents, entre elles fruites fresques, refrescs i els rics batuts naturals realitzats per la nostra nutricionista!

 Batidos-naturales-nutricion-fitness-crossfit SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Amb la finalitat de que cada participant, a part d’exercitarse amb materials d’alta gamma com són els que tenim en el nostre Box, arribés a conèixer els seus propis límits gaudint d’una gran experiència d’entrenament en la terrassa de CrossFit diagonal. Tots els participants van quedar molt satisfets amb la sessió de CrossFit Outdor organitzada, En la que es van donar grans mostres de treball en equip i compartint l’experiència agafant energies amb les fruites fresques que teníem preparades per al final del WOD.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA 

Donem les gràcies a tots els participants i us esperem en la nostra propera sessió!

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Deixa el teu comentari